Pagini

miercuri, 18 mai 2011

Tort cu trandafiri si cale






 Am vrut sa va prezint toate cele trei variante ale acestui tort pentru ca mie mi-au placut foarte mult toate.Interiorul a fost din crema de vanilie si fructe de padure si vanilie cu piersici.



20 de comentarii:

  1. foarte frumos,bine realizat,are atatea flori cat sa arate bine

    RăspundețiȘtergere
  2. mai mult decat superb,mi-ai dat o idee la cale pistilul se da si prin zahar sau nuca de cocos galbena arata mai adevarat,mersi,florile le faci din pasta de lapte praf? si la pasta de zahar o folosesti pe cea a Adrianei,sau a Lissei ori ai tu alta reteta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca nu v-am scris pana acum sa stiti ca va vizitez foarte des si imi plac toate torturile dumneavoastra.Felicitari .

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca nu v-am scris pana acum sa stiti ca va vizitez foarte des si imi plac toate torturile dumneavoastra.Felicitari .

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate torturi faci ,dar mai ales florile iti ies super!Le-am admirat pe toate si sunt foarte frumoase,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte elegant.Buchetul este superb.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ retete- ina...mie chiar mi-au placut toate variantele...inclusiv cea simpla cu cativa trandafiri

    @ Doinitza`s cakes ..am dat intradevar o parte din cale prin zahar.Florile le fac din orice....adica si pasta de zahar si pasta de flori,fondant,pasta de lapte praf sau chiar martipan.Aici ,de ex, am facut calele din pasta de flori (gumpaste),trandafirii roz din paste de zahar iar cei rosu inchis din martipan.
    Pasta de zahar o folosesc pe cea a Vioricai.Chiar o sa le caut si pe celelalte sa vad cum sunt

    @ Nina..iti multumesc din suflet si felicicitari inca o data pentru palaria aceea superba

    @ Torturilaura...iti multumesc pentru vizite si aprecieri si te astept cu mare drag la fiecare postare

    @ AdinA's Cakes. si Andreea...va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca odata ne incintati ochii! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Dan-Irinel si Ionela ..ma bucur tare mult ca am reusit sa va incant privirile.Sper sa mai resusesc si cu alte ocazii

    RăspundețiȘtergere
  10. Mimi..iti multumesc si de abia stept sa incerc reteta de ta de briose...rata foarte delicios!!

    RăspundețiȘtergere
  11. minunate torturi,elegante florile si felicitari pentru toate realizarile minunate!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabi D si Felis..ma bucur nespus ca va place ceea ce fac.Pupici multi si va mai astept in vizita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Superbe toate variantele! În mod ciudat, deși sunt topită după verde, de data asta îmi pare că versiunea a doua, cu toate florile, dar fără frunze, e mai elegantă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie mi-a pl;acut foarte mult a doua varianta..nici nu-mi venea sa-i mai pun frunze,insa avea nevoie de rezistenta pentru ca urma sa fie transportat la drum mai lung

    RăspundețiȘtergere
  15. Încă o dată suntem pe aceeași lungime de undă :))

    RăspundețiȘtergere