luni, 18 aprilie 2011

Premiu

    II multumesc din suflet lui Cris pentru premiul acordat...si  mai ales pentru ca este vorba de un premiu de creativitate,ma simt onorata sa-l primesc.
Trebuie sa-l inmanez mai departe altor 10 bloguri creative :
Viorica
Giovanna
Stefania
Criss
Nelly
Wyny
Si cu voia voastra am sa extind premierea dincolo de sfera culinara
Firefly'Crochet
http://biju4everybody.blogspot.com/
http://carmencune.blogspot.com/
Inca o data Criss..pentru ca face niste bijuterii superbe,iar bijuteriile sunt marea mea slabiciune
Stiu ca mai sunt multe persoane care merita acest premiu,si pentru ca nu-l pot inmana mai departe decat altor 10 persoane am sa le urez multa inspiratie in continuare .
Regula este de inmana premiul altor 10 bloggeri si de enumera 10 lucuri care imi plac.
     Ufff...este atat de greu sa vorbesc doar despre zece lucruri....baietelul meu este evident numarul unu...pe care-l alint "minunea mea" ,impreuna cu sotul meu care reprezinta sprijinul meu si iubirea vietii mele si cu care de zece ani impart si bune si rele ....imi place evident))) foarte mult sa decorez torturi,pasiune pe care mi-am descoperit-o tot de vreo zece ani....si tot de atat de mult timp imi plac bijuteriile .Am uitat sa specific faptul ca pe fiul meu l-am asteptat aproape zece ani....asa ca toate acestea sunt pe primul loc in viata mea ,marcate evident de numarul 10.Asa ca nu mai e nevoie sa insir zece lucruri care-mi plac.O zi buna.









7 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc mult de tot pentru ambele premii, il meriti si tu la fel de mult

Cris spunea...

Cu mare drag, Anisoara! Este doar o mica dovada de apreciere a talentului tau minunat. Nu exagerez cand spun ca torturile tale sunt printre cele mai inspirate pe care le-am vazut pana acum si, crede-ma, am vazut multe :)) Te pup dulce!

ana spunea...

Cris,iti multumesc inca o data din suflet si pentru premiu dar si pentru ucvintele frumoase.

giovanna spunea...

hello gorgeous...
multumesc mult pentru premiu. Ma bucur mult ca te-ai gandit si la mine. apreciez gestul si timpul dedicat mie. te pusi dulce.

Verónica Guardia spunea...

Gracias!!!! He publicado una entrada con la extensión de tu blog :D

Mil gracias por haber pensado en mí.

Un besito

ana spunea...

Giovanna...esti o scumpa,zau asa...cica heloo gorgeous....iti mai dau premii sa stii...hehe.Si chiar meriti toate categoriile de premii.Pupici multi

ana spunea...

Wyny..Un beso por su gesto