luni, 2 mai 2011

Tort cu pantof rosu/Red shoe cake


Si acesta face parte din seria torturilor foarte rapide...atat de rapide ca tocul nici nu a apucat sa se usuce.Din cauza asta nu l-am detaliat prea mult in poze)).Cerinta a sunat cam asa:pantof rosu cu platforma,varf ascutit si toc gros...aa,da ,si funda colorata.Am mai pus niste margelute si am mai adaugat un model gri metalizat ...si gata!!

12 comentarii:

Andrea's Cake spunea...

Elegant si rafinat.

Nico spunea...

Ce bine arata pantoful!! Felicitari!

ana spunea...

Multumesc Andreea si Nico.O seara frumoasa va doresc.

Adela Zilahi spunea...

super pantof!

daniela s cake spunea...

Distins si elegant.Foarte frumoasa combinatia alb-rosu-argintiu.imi place f mult !

Mirela Vlăduți spunea...

Foarte frumos arata pantoful! Imi place, place, place! Ana, am o mare rugaminte. As vrea sa fac un tort cu straturi de zmeura si crema de branza, in stil american, insa nu stiu sigur cum sa fac crema de branza. Sa folosesc mascarpone si philadelphia cu ceva gelatina, sau cum ar merge mai bine? Te pup cu drag!

Cris spunea...

Foarte frumos, Anisoara! Eu nu am reusit sa fac un pantof sa stea in picioare daca nu e uscat complet. Cum ai facut? Pupici!

ana spunea...

Mirela imi pare tare bine ca iti place,place place place (lui fi-miu ii place,place melodia)))Eu am facut pana acum doua tipuri de crema de branza...una cu mascarpone frecata bine cu zahar farin la care am adaugat gelatina topita si inmuiata in prealabil,( daca n-ai prealabil folosesti in castronel)))))fara sa-i mai adaug frisca..iar cealalta a fost din branza dulce proaspata (sfaramata),pe care tot la fel am batut-o bine cu zahar si pe care apoi am amestecat-o cu frisca din smantana,si puitna ciocolata alba topita..A doua varianta a avut un foarte mare succes....a fost pentru o fetita care facea 2 ani.(tortul Barney).Sper ca ti-am fost de folos.Nu am de fiecare data aceleasi cantitati pentru ca le adaptez in functie de cerinte,si din cauza asta nu pot sa-ti zic cat pun din fiecare.Te pup.

ana spunea...

Cris...in mijlocul tocului am infipt un bat de frigaruie si l-am bagat asa la rece in pozitiie culcat.Si la fel si pantoful care a stat pe tipar la rece vreo jumatate de ora cu un bat de frigaruie in loc de toc..Oricum,sa stii ca tot mi s-a incretit toculk puitn...era de asteptat .Bine ca nu s-a incretit tot!!

ana spunea...

Daniela sa stii ca si mie mi-a placut combinatia asta,chiar daca nu am avut timp sa o gandesc din timp a iesit ok pana la urma.

Mirela Vlăduți spunea...

Iti multumesc din suflet, Ana! Crezi ca ar merge cu un blat clasic cu cacao din, sa zicem, 10 oua? Ma gandeam sa fac cea de-a doua umplutura de branza, nu ca pe prima nu o sa o incerc :D, si pe deasupra ei sa pun zmeura proaspata, iar apoi sa alternez. Si inca ceva. Sa insiropez blatul? Mersi mult pentru rabdare si sfaturi, dar ti-am promis cu ceva timp in urma sa o sa te bazai cu intrebarile :D

ana spunea...

Nu ai pentru ce Mirela,si alta data cu la fel de multa placere.Ar merge cu siguranta cu un blat clasic de cacao,iar in ceea ce priveste numarul oualelor..le folosesti in functie de cat vrei sa-ti iasa.Mie din 10 oua imi iese de regula un tort in jur de 2 kg-2,500.Si suna foarte deliciuos ce vrei tu sa faci acolo ))).Eu insiropez toate torturile..de accea mai am si tortuir care se mai inclina,pleostesc,inmoaie etc.))Vezi Castelul Vrajitorului Verde.Deci cu siguranta l-as insiropa si cred ca ai putea incerca cu un ceai de fructe de padure foarte bine indulcit...asta daca nu ai la indemana niste compot aemanator ca sa folosesti lichidul.Te pup.Si nu-ti face probleme ca ma sacai...promisiunea e promisiune nu?Adica mi-ai promis,la naiba!!)))