duminică, 5 iunie 2011

Tort Geanta unei adolscente /A teenage bag cake

 Tortul a fost o surpriza pentru Maria din partea mamei ei.Ea si-a dorit o compozitie de sarlota alb-negru cu blat insiropat in care eu mi-am permis sa adaug fulgi de ciocolata si multe piersici.Pe tort am ales sa asez ceea ce se gaseste de obicei in geanta unei adolescente: rujul ,rimelul,fardul de obraz de culoarea piesicii si nelipsitii ochelari.Am legat si o esarfa de manerul gentii si tortul a fost gata.A fost admirat si savurat de toate fetele care au fost invitate,dar cel mai mult i-a placut sarbatoritei.La multi ani Maria!

8 comentarii:

Cris spunea...

E superb, draga mea! Esarfa ii da asa o nota de chic... Imi plac la nebunie bulinele! Totul este superb, felicitari!! Ca sa nu mai vorbesc de compozitie, ca mi-ai facut iarasi o pofta...

Vise in Culori spunea...

Foarte frumos tortuletul!Culorile alese deja ma fac sa ma imaginez plimbandu-ma pe faleza..pe care din pacate nu o am aici:(((...dar nu mai e mult pana la intalnirea cu marea:D....apreciez f mult ceea ce faci...nu e deloc usor si la indemana oricui cu atat mai mult cu cat acum cateva zile am incercat..again..sa modelez niste Marshmallow in incercarea de a face o printesica finutei mele...in final ca sa nu o dezamagesc pe deplin am luat o punga cu ciocolata topita si "am pictat"...o printesa deasupra tortului...chiar nu e usor deloc dar nici nu mai incerc..:D.
Pupici si spor!

Adela Zilahi spunea...

Superb Ana , imi place, de abia astept sa am o asemenea tema!

ana spunea...

@ Cris ma bucr mult ca iti place.Compozitia am adapta-o putin la gusturile mele pentru ca eu nu prea sunt fan charlota,si am incercat sa-i mai pun ceva.Si astefl fac foarte multe tipuri de charlota.

ana spunea...

@ Vise te astept la mare...deja e vreme de plaja si atmosfera super,si poate ca imi predai si mie un curs pt bebelusi din fimo,ca a trebuit sa ma contrazic cu sotul meu...eu :fimo...el nuu..fotoshop,fotoshop )))))Esti super talentata si mai cred ca daca nu ai resuit sa faci inca aceleasi minunatii si din chestii comestibile este pentru ca probabil nu ai nimerit consistenta potrivita.Ceea ce faci tu este atat real,incat pare neadevarat.Iti multumesc insa pentru toate cuvintele frumoase si iti spun sincer ca le apreciez foarte mult.Pupici.

Nina's Art Cake spunea...

Superba poseta, iar esrafa...este de mare efect! Imi place ff mult! Felicitari, draga mea!

Bonjour spunea...

O adevarata geanta de adolescenta,cu o esarfa si ochelari ce ascund secretele virstei.Felicitari. Ionela si Dan Dumitru

ana spunea...

Nina si Dan- irinel si Ionela...ma bucur tare mult ca va place.Am uitat sa spun ca ochelarii trebuiau sa fie din aia mai de tocilar(le spune intr-un fel dar am uitat...din cei pe care-i poarta si Vanda).Ar fi trebuit sa fac doar rama in cazul asta,insa mi-a fost teama ca se vor rupe.