marți, 26 iulie 2011

Little Bubu Cake/Tort pentru Razvan

 In sfarsit s-a rezolvat cu netul.Acesta este cel pe care eu il numesc 'minunea mea" si care pe 13 iulie a implinit "venerabila" varsta de 2 ani. Preferata lui este aceasta jucarie pe care eu am primit-o inainte ca el sa ne nasca,ca o glumisoara din partea unor prieteni.Si uite ca s-au facut mari amandoi))))
Asadar Bubu a avut doua tipuri de blat,de vanilie si de cacao, si umplutura de crema de vanilie cu zmeura .Am completat aromele cu prajiturele "padurea neagra",briose de ciococlata cu jeleu de portocale si biscuiti cu migdale...pe care insa am uitat sa le fotografiez.Noroc ca s-au ghemuit ele in spatele lui Bubu in timpul sedintei foto)))
  Razvan a fost foarte fericit de tortul lui ....si chiar daca initial ne-am facut o mie de planuri despre cum o sa ne ascundem sa-l taiem,puiul meu a luat parte la aceasta operatiune "traumatizanta" cu zambetul pe buze,strigand :papaaaammm...to'tuuu Bubuuuu.
   Am un baiat tare mare )))) si nazdravan,minunea lu' mami ,minune!La multi ani minune!!!!

14 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

Tare dragalas Razvan, un copil adorabil, iar Bubu foarte reusit. Doresc un la multi ani calduros, sa fi sanatos si fericit si sa ai parte numai de realizari in viata, sa fi ascultator si sa-i iubesti foarte tare pe mami si tari! Te pupacesc Razvan si ma servesc cu labuta lu` Bubu :))). Pupici mari de tot!

daniela s cake spunea...

La multi ani Razvan ! sa cresti mare ,sanatos ,frumos,istet,sa fii ascultator si sa-i bucuri cu zambetul tau pe mami si pe tati si pe toti cei dragi pentru ca intr-adevar esti ,,o minune".Ana cred ca esti cea mai fericita mamica cu asa mandrete de flacau care stie sa-ti transforme orice clipa intr-o poveste minunata

MIMI spunea...

La multi ani,minune mica!sa cresti mare,mare si sa fii sanatos!
Cat despre tort,ce pot sa spun,e superbbbb!

viorica dinu spunea...

La multi ani dragului tau baietel ! Iar tortul ? Este absolut senzational, si ca idee si ca realizare.

Bonjour spunea...

LA MULTI ANI, dragutului baietel,sa fie sanatos si sa aibe parte doar de bucurii. Felicitari inca o data mamei.

Unknown spunea...

Mi se pare extraordinar de complicat genul asta de tort! Tie ti-a reusit foarte bine, insa. Te felicit pentru asta si sa-ti traiasca baietelul!

AdinA's Cakes spunea...

Foarte frumos si tortul si minunea ta !La multi ani!

Cris spunea...

Sa-ti traiasca puiutul scump! Sa aiba o viata frumoasa si plina de iubire! Tortul e minunat! Trebuie sa ne dezvalui cum l-ai facut! Felicitari de mii de ori! La multi ani, Razvan!

ana spunea...

@ Adela iti multumesc din suflet pentru urari pentru urari.Bubu e incatat sa dea labuta cu tine))))iar Razvan ii pupa dulce pe puiutii tai.
@ Daniela iti multumesc deasemnea si tie...intradevar sunt o mama foarte fericita,multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru acest lucru
@ Mimi te pup dulce,dulce si iti doresc si tie numai bine si puiutului tau la fel,sa se faca mare si sanatos.
@ Viorica iti multumesc pentru urare si pentru aprecieri.Multa sanatate si nepotelui/nepoteilor.
@ Dan-Irinel si Ionela va multumesc din suflet
@ carmen iordache nu este chiar ata de greu de realizat un astfelk de tort.Insa am vrut sa iasa un party de neuitat pentru copii,asa ca am avut Casuta cu chiftelute si bulete de cascaval dupa modelul d-nei Viorica,palmieri din masline si ceapa,buburuze ,soricei,pinguini...toata armata de aperitive pentru copii....asa ca a trebuit sa ma misc foarte repede cu tortul.Spun asta ca sa justific de ce NICI ACEST TORT NU ESTE PERFECt)))))))
@ Adina iti multumesc pentru cuvintele frumoase
@ Cris iti multumesc tare mult.Cum l-am facut ??Pai am tras cu ochiul la blogul GIOVANNEI)))).Din pacate nu am mai avut timp sa caut retet ei de RKT si am facut si eu "la ochi" ca sa zic asa.Am amestecat niste cereale din acelea care seaman cu pufarinele cu marshmalows si ciocolata topita.Am modelat si am imbracat in pasta,Mai nasol a fost cand am realizat ca Bubu nu are umeri....si asa au luat nastere acei epoleti facuti in mare graba.Aaa...si pentru ca am vrut sa fie cat mai mult tort,nu am mai facut piciorusele tot din RKT...asa ca in momentul in care am sprijinit labutele,piciorusele s-au turtit putin.
Dar ma indoiesc ca aveai nevoie de "dezvaluirile" mele la cat de grozav a fost bustul acela de femeie.Pup

Andrea's Cake spunea...

La multi ani baietelului tau,sa aiba parte numai de fericire si multa sanatate.Bubu este...fenomenal.

ana spunea...

Multumesc Andreea.Te pup

Nina's Art Cake spunea...

La multi ani! Sa-ti traiasca ingerasul, draga Ana! Este un scump! Sa-i dea D-zeu multa sanatate si noroc !Tortul este fff reusit ( chiar daca tu nu-l vezi asa)! Felicitari si muuulti pupici, fericitei mamici!

Cris spunea...

Super! Nu mi-as fi dat seama ce ai facut din tort si ce din cereale, atat de bine ti-au iesit toate partile. Oricum, cu cat mai mult tort, cu atat mai bine :)

ana spunea...

@Nina iti multumesc pentru urari si aprecieri...si eu cred ca este foarte reusit tortul (modestia..)))insa ma enrveaza faptul ca de fiecare data fac lucruirle bine si la final stric ceva.D e data sta facusem toate partile foarte finisate si ok...si in momentul in care am atasat manutele fi-miu a urlat tare Bubuuuu....ca-i vazuse capul...si uite asa de agitatie am cam scapat una din maini pe masa)),nu s-a crapat insa degetele mele au ramas iremediabil pe ea.Cum ii spuneam o data si lui Cris,va apreciez tare mult pentru multe lucruri (pe toate cele pe care va urmaresc),insa cel mai mult admir "curatenia" cu care aplicati anumite detalii.Mie treaba asat nu-mi iese....si de asta ma tot "supar' pe mine uneori )))))
@ Cris te pup inca o data si merci de insp[iratie (imi bat capul cu un laptop facut de tine ))))