joi, 26 mai 2011

Inca un tort catel/Pupy Cake

Tortul a fost pentru finutza mea draga,Elena,care si-a dorit foarte mult un catel...adevarat )))Dar mama ei a spus ca ar fi mai bun unul plin cu ciocolata.Am adaugat si cateva briuose,tot cu ciocolata bineinteles,asortate cu fundita catelului,pe care Elena si-a dorit-o rosie cu buline albe.La multi ani draga mea Elena,sa cresti mare si frumoasa si sa o asculti pe mama ta!!

8 comentarii:

flozsuk spunea...

e foarte reusit, si acele cupcake-uri cu fundite sunt adorabile :)

daniela s cake spunea...

foarte frumos catelusul cu paru cret! cand ma inveti si pe mine sa fac un catel sa dragalas?

giovanna spunea...

ce tareee eee... f realistic. imi place mult.

ana spunea...

@ flozsuk,iti multumesc pentru aprecieri.Si mie mi-au placut tare mult funditele
@ daniela s cake....cu mare drag te invat tot ce vrei tu,mai ales ca trebuie sa platesc cateva datorii la tine.Te pupic dulce,dulce de tot
@ giovanna esti o draguta...eu sa spun sincer nu am fost foarte multumita de blanita de dta asta,pentru ca s-a last din cauza caldurii,insa tinand cont ca putea fi mai rau...e ok)))

giovanna spunea...

e dezastru cu caldura deja. si al mine toate se inmoaie, fac condens. dar asa e. nu avem ce face. oricum arata ffff bine.

ana spunea...

Eu eram novice la capitolul asta...ca m-am apucat sa fac torturi in diferite forme in octombrie,si desi ma asteptam sa fie probleme,nu ma ganmdeam ca va fi chiar asa...si inca nu au venit caldurile alea mari...dar,intradevra,astae...trebuie sa ne descurcam,si sa scoatem ouale din creme

Cris spunea...

La fel de dulce ca și primul! Adică mortal!!! Iar fundița.... fundița e atât de drăguță... De cupcakes ce să mai zic, întregesc perfect ansamblul adorabil! Bravo, Ana, ești minunată!!!

ana spunea...

Ei...sincer a iesit mai turtit asta...dar sa zicem ca-i alta rasa )))